Photos: Saatchi & Saatchi's Bangkok office is off the hook

Bicycle frames form the legs of mobile conference room tables

Credit: Wison Tungthunya
Saatchi & Saatchi in Bangkok

Supermachine Studio designed Saatchi & Saatchi’s new office in Bangkok, Thailand. The 5,300 square-foot space was completed in December. Shingle-like blocks on the entrance wall are made from recycled building materials. Supermachine Studio design team: Pitupong (Jack) Chaowakul, Suchart Ouypornchaisakul, Peechaya Mekasuvanroj and Santi Sarasuphab. Trainees: Kasidis Peuktes, Korthong Thongtham Na Ayuthaya, Jetsada Phongsawin

RELATED: Skype’s new headquarters: a visual tour 

IBM's greatest architectural gems 

12 of the slickest designs in enterprise tech gear available today 

Credit: Wison Tungthunya
Mobility and motion

The new office for the global advertising agency is anything but static. The reception desk is on wheels, along with the conference room tables.

Credit: Wison Tungthunya
Chomp, chomp

“The Monster” runs along the perimeter of the work area, creating display space and storage space.

Credit: Wison Tungthunya
Books for teeth

The monster’s mouth doubles as shelves for books.

Credit: Wison Tungthunya
Better than a white board

Adjustable lights, pegs and display space show the work of Saatchi & Saatchi’s employees.

Credit: Wison Tungthunya
Mobile conferencing

Bicycle frames form the legs of mobile conference room tables that can be moved around as needed.

Credit: Wison Tungthunya
Off to the races

A view from underneath the mobile conference tables shows the frame system. Supermachine Studio called it the “Tour de France table” when building the mockups.

Credit: Wison Tungthunya
Care for a booth?

Semi-private meeting spaces protrude from the walls with bike storage options nearby.

Credit: Wison Tungthunya
All aboard

The booth-like cubicles resemble train compartments with top-hung windows.

Credit: Wison Tungthunya
Track lighting

Oval baffles nested around the light fixtures add depth to the ceiling. Graphic yellow paint crosses the walls and floors.

Credit: Wison Tungthunya
Trophy room

Supermachine Studio designed a display area for Saatchi & Saatchi’s many creative awards. It’s dubbed the “nail bed.”

RELATED: Skype’s new headquarters: a visual tour 

IBM's greatest architectural gems 

12 of the slickest designs in enterprise tech gear available today